Ervaringen

Anne-Miek Vroom

“Masterkring is open, krachtig, kwetsbaar, raak en verrijkend. Wat hebben wij, mensen, toch onvoorstelbaar veel potentie in ons en hoe mooi komt dit naar voren wanneer je synergie vindt. Dankbaar! Topvrouw die Femke Prins! “

Tjerk Kooistra

“Femke weet op een rustige manier overzicht te houden in groepen en is geduldig, betrouwbaar en weet goede verbindingen te leggen. Masterkring zorgt ervoor dat je buiten de gebaande paden gaat denken! “

Marije Akkerman

“Zonder aanwezig te zijn is Femke toch sturend. Mooi vanuit het gevoel gesproken en ons in goede banen geleid.”

Nico Drost

“De Masterkring heeft mij positief verrast. De vraagsteller kan goed op weg. Tegelijkertijd worden er ook issues van anderen in de kring aangestipt. Er heersde in de groep; begrip, empathie en gelijke interesses, dat vond ik opvallend mooi. Het raakte ook issues van mij. Femke als gespreksleider vond ik verfrissend en ontwapenend.”

Linda Scholten

 ”De Masterkring is boeiend, leerzaam en inspirerend vooral om met een groep mensen expertises en bewustzijn te bundelen.”

Lidia van der Klei

Expertdeelnemer van de Nationale DenkTank

 ”Ik raad Femke Prins aan als dagvoorzitter/gespreksleider. Zij kan heel goed omgaan met diverse doelgroepen, is rustig, kan heel goed luisteren en doorvragen. Ik heb haar mee mogen maken als dagvoorzitter/gespreksleider bij de inspirerende, leerzame, gezellige en leuke dag bij Ikone.”

Johan Wessels

 ”De Masterkring is inspirerend. Femke is als gespreksleider sterk, daadkrachtig, in control en heeft overzicht. ”

Suzanna Wielinga

 ”Door de Masterkring heb ik energie gekregen en interessante mensen ontmoet. De avond werd  op een rustig en stimulerende manier geleidt en daarnaast goed getimed door Femke”

Myrjan Vroom

 ”De vraaginbrenger bij de Masterkring haalt hier heel veel uit. Boeiend hoe iedereen antwoord. Masterkring is professioneel, sterk, lef, transparant en zeer veilig.”

Neem contact op met mij

Vul je gegevens in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt