Masterkring

Together Everybody Achieves More.

Het lijkt vaak zo’n cliché maar dat wordt het natuurlijk niet voor niets. Er zit zo’n grote kern van waarheid in en dat geldt in dit geval net zo. Want, samen sta je sterker! Samen kom je verder. De definitie van het woord team is niet voor niets: Together Everybody Acchieves More. En dat is voor een ondernemer zo verschrikkelijk waardevol.

Want ja, het leven van een ondernemer kan soms eenzaam zijn. Je doet veel, je kunt ook veel en je doet veel zelf. Zeker aan het begin als je nog geen team hebt. Jij bent elke dag bezig in je business, je kent je vak door en door. Je weet dus ook als geen ander dat tunnelvisie soms onvermijdelijk is. Waardoor je misschien regelmatig vast te zitten of de creativiteit niet meer zo lekker stroomt.

Don’t get me wrong. Ik zou echt niets anders meer willen dan zelfstandig ondernemen. Maar er is één onderdeel wat ik mis aan werken in loondienst: collega’s. Anderen waar je mee kunt overleggen, die je scherp houden of de schop onder de kont geven wanneer je die nodig hebt.

En dus kun je wel een ander soort team om je heen bouwen. Een klankbord om je ideeën aan te pitchen, om te ervaren dat je niet alleen bent, dat je het niet alleen hoeft te doen, waarin je je tegenslagen in veiligheid kunt delen, waarin je je successen mag vieren, waarin je in veiligheid mag delen waar je bang voor bent en waar je tegen aan loopt.

Dat is waar de masterkringen voor zijn!

Masterkring halfjaartraject: geef je bedrijf een boost!

Het halfjaar traject van Masterkring is een waardevolle stap voor jouw bedrijf! In het Masterkring halfjaar traject krijg jij een groep ondernemers waarmee je samen gaat groeien. Mensen die jou aan de grond houden maar jou tegelijkertijd uitdagen om te groeien, groter te dromen, denken en doen. Een groep waarin jij veilig bent, waar je alles kunt delen, en jij helemaal mag zijn wie je bent.

Het biedt jou een netwerk, teamplayers, gelijkgestemden en een klankbord. Door samen te doen krijg je nieuwe ideeën, inzichten of oplossingen. Je enthousiasme wordt mega aangewakkerd! Het biedt jou een groep die jou uitdaagt en stimuleert in jouw expertise en het ondernemerschap.

Daarnaast geeft het jou bruikbare handvatten om echt meters te maken in je business zodat jij het verschil kunt gaan maken. De groep geeft jou de eerlijkste spiegel en het mooiste klankbord. Daarnaast krijg je heel veel praktijk bewezen tips, trucs, do’s and dont’s.

Het half jaar traject zorgt er voor dat je dingen waar jij tegenaan loopt veel sneller op kunt lossen omdat je gebruik maakt van de kracht van de groep.

Masterkring heeft grote impact op;

 • Meer klanten generen.
 • Meer omzet genereren.
 • Je doelen sneller en efficiënter bereiken.
 • Diepere verbinding met jezelf en wat je neerzet met je bedrijf.
 • Meer actie om je doelen waar te laten worden.
 • Het versnellen van ”innerlijke processen”.
 • Meer kennis & knowhow om samen je bedrijf succesvol te laten worden.

Eenmalige vraag inbrengen de Masterkring

Masterkring biedt een unieke kans om tijd vrij te maken om bezig te gaan met een thema wat aandacht vraagt. Op hele unieke wijze ga je met je thema in een krachtige setting je vraag inbrengen. Namelijk in de Masterkring

Iedereen in de Masterkring voegt waarde toe. Vanuit verschillende kwaliteiten, expertise en ervaringen kom je samen met een groep mensen. Hierdoor werken we effectiever toe naar een antwoord. We gebruiken het potentieel, expertise en perspectief van de individuele mens en groepen. Door het samen brengen van deze verschillende expertises kunnen we mogelijke oplossingen exploreren. Het grote voordeel van andere disciplines is dat zij een ‘probleem’ anders benaderen, waardoor we tot andere oplossingen komen.

Als gespreksleider van de Masterkring zorg ik ervoor dat het potentieel van de gehele groep wordt aangesproken. Door mijn ervaring als gespreksleider creëer ik een atmosfeer van ruimte & respect. Je voelt je vrij je mening, ideeën & behoeften te uiten. Hierdoor komen de verschillende kwaliteiten & expertises goed tot zijn recht.

Gespreksleiderstechnieken vanuit Sociocratie

Ik werk met gespreksleiderstechnieken vanuit het sociocratische beginsel, waarbij gelijkwaardigheid de basis is. Het helpt organisaties, teams besluiten te nemen met sterk draagvlak die sneller worden uitgevoerd. Sociocratie is een bestuursvorm die uitgaat van gelijkwaardigheid van individuen.

We onderzoeken samen wat nog niet zichtbaar is, samen denken. Samen vindt je deze wijsheid eerder.

Hoe fijn zou het zijn als je geïnspireerd wordt en tegelijkertijd de volgende stap kunt zetten? Dat je zo’n kick krijgt dat je vol energie er tegenaan gaat. Gun jezelf de tijd om te focussen, de diepte in te duiken en een super doorstart te hebben voor jouw bedrijf.

Dus ben je toe aan vernieuwing, inspiratie en meer. Werk je hard, verdiend je goed maar wil jij nog verder groeien? Laat je inspireren en krijg weer focus door Masterkring. Breng je vraag in en ervaar nieuwe inspiratie.

De Masterkringen kunnen ook incompany worden gegeven.

Pakket 1:

Masterkring Zwolle

 • Eenmalig jouw vraag in brengen en een boost krijgen!
 • Voorafgaand aan een Masterkring krijg jij als vraag inbrenger een sessie waarbij essentiële vragen worden gesteld en je je vraag nog helderder hebt. Dit wordt online gedaan.

Prijs €277,-

Pakket 2:

Online Masterkring

 • Jouw vraag inbrengen in de Masterkring online.
 • Vooraf aan je deelname krijg je een online sessie waarbij essentiële vragen worden gesteld om je vraag goed te kunnen in brengen.

€217,-

Pakket 3:

Halfjaartjaject Masterkring Geef je bedrijf een boost!

 • 10 Masterkringen 2 keer per maand. Waarvan er 4 op locatie in Zwolle plaatsvinden. De andere 6 gaan online
 • Toegang tot het online platvorm(besloten) waarin de deelnemers van de Masterkring met elkaar kunnen sparren en gebruik kunnen maken van het Masterkring netwerk.
 •  Tweemaal een coaching gesprek met mij. Eenmaal vooraf en halverwege tijdens het traject. We gaan de diepte in en maken een plan voor het behalen van doelen die je hebt of thema’s waar je meer over wilt weten.
 •  Deelname aan het Maximaal Masterkring event op 12 oktober 2019 met gave inspirerende sprekers en allerlei Masterkringen en muziek!
 •  Online werkboek in de online academie.
 • Tien keer een deelname aan de Masterkringen in Zwolle en online, data worden nog bekend gemaakt.
 • Een groep met gemotiveerde ondernemers die elkaar willen helpen. Die fungeert als klankbord, support systeem, jouw upliften en spiegelen.
 • Elke Masterkring is er een ervaren gespreksleider aanwezig die de basis voor een goede Masterkring neerlegt en de potentie van de deelnemers eruit haalt.

 €1777,-

Hou via instagram de acties in de gaten.

Anne Miek Vroom

“Masterkring is open, krachtig, kwetsbaar, raak en verrijkend. Wat hebben wij, mensen, toch onvoorstelbaar veel potentie in ons en hoe mooi komt dit naar voren wanneer je synergie vindt. Dankbaar! Topvrouw die Femke Prins! “

Neem contact op met mij

Vul je gegevens in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt