Over Mij

Altijd geboeid door interactie in de breedste zin van het woord. Wat gebeurt er tussen mensen in gesprek, beweging en in verbinding. Wanneer wordt een gesprek als een goed gesprek ervaren? Wat zijn voorwaarden voor een gelijkwaardig en explorerend gesprek. Wat vergt het van de deelnemers en gespreksleider om tot een innerverend gesprek te komen?

Ik ben Femke Prins, 39 jaar.

Begonnen in het onderwijs als 1egraads docent in het Bewegingsonderwijs. Vervolgens heb ik mijn eigen ontwikkelde vakwerkplan bewegingsonderwijs binnen de Gemeente Nunspeet geïmplementeerd. Ruime ervaring in het ontwikkelen van methodes binnen onderwijs. De interactie in het bewegen, het letterlijk zien van samenwerken in bewegen heeft me geboeid. Waar loop je tegen aan bij samenwerken en wat is de meerwaarde. Op zoek naar de fijnste manieren van interactie tijdens mijn werk als docent binnen de lessen bewegingsonderwijs en het overleggen in mijn teams, organisatie en gemeenten hebben ervoor gezorgd dat ik na 14 jaar onderwijs en gemeentewerk mij ben gaan specialiseren in het gespreksleiderschap vanuit de sociocratie.

Tijdens de opleiding tot gespreksleider werd ik geraakt door de kracht van luisteren en met een open blik luisteren zorgt dat je echt kunt horen wat de ander zegt. Via mijn gesprekstechniek geef ik hier maximaal ruimte aan. In alle rust hoor je de ander en bouw je samen constructief aan een oplossing, besluit of overleg. Geen getrek aan een dood paard meer of het aanhoren van iemand die maar blijft praten. Als je samenwerkt is het fijn dat je dit ook daadwerkelijk samen doet vanuit je eigen kwaliteiten.

Afgelopen jaren heb ik als zelfstandig gespreksleiders trainer binnen bedrijven, scholen, burgerparticipatie en pati├źnt participatie mogen werken. Mijn expertise ligt in verwerven van draagvlak. Mijn werkwijze karakteriseert zich door vraaggericht werken, doelgerichtheid en enthousiasme. Steeds opnieuw ervaar ik de rijkheid van de verschillende disciplines. Samen onderzoeken wat nog niet zichtbaar is, samen denken. Samen vindt je de wijsheid eerder.

Het is ook mijn missie om deze fijne manier van communiceren binnen teams, bij iedereen bekend te maken. Zodat we vooral constructiever en fijner samen werken. Vanuit die missie en de ervaring die ik als gespreksleider heb, is de Masterkring ontstaan.

Neem contact op met mij

Vul je gegevens in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt