Tjiel De Munck Mortier – Directeur Move2Enjoy

November 2018 mocht ik centraal staan in de Masterkring van Femke Prins.

Vooraf hadden we een vraag bepaald die door hulp van verschillende deelnemers aan de masterkring beantwoord zou worden.

De vraag was: “hoe realiseer ik mijn droom, een ontmoetings/activiteitencentrum”.

De deelnemers  hadden alle verschillende achtergronden en expertises. Door de grote hoeveelheid  energie en diversiteit aan informatie van de kring was ik na afloop gevuld met ideeën en vooral zin om actie te ondernemen vooral wat betreft het idee om aan de slag te gaan met het plan een soort nachtopvang voor daklozen te gaan realiseren, een soort bijenkorf aan slaapplekken.

Na een dag of 2/3 kwam ik langzaam maar zeker tot een belangrijke conclusie die dankzij de Masterkring heel duidelijk naar voren is gekomen, namelijk dat de situatie voor mij zoals hij nu is al goed is. Vanuit het nu krijg ik doorlopend ideeën en sta ik open voor inspiratie vanuit alle mogelijke kanten. Wat mij enorm heeft geholpen is het feit dat ik een aantal dagen en vooral ook de avond van de Masterkring zelf ben meegenomen door de positieve energie van de deelnemers, en dat ik daardoor nog helderder ben gaan inzien dat ik de antwoorden op mijn vragen vooral in mezelf kan vinden. Misschien klinkt dit vol contrast maar dit was me niet gelukt zonder de input van de Masterkring.

Femke Prins is de Masterkring en ze is voor mij ook een prachtig voorbeeld van hoe je je hart en gevoel moet volgen om op je eigen weg te zijn. Ze heeft mij met haar Masterkring een spiegel voorgehouden waar ik enorm veel wijzer van ben geworden. Dit is iets wat ze mijns inziens ook bij zichzelf in de praktijk brengt waardoor ze steeds scherper krijgt hoe ze haar concept vorm wil geven, en ook hoe niet, of hoe anders.

Ik ben dankbaar en vereerd dat ik heb mogen deelnemen aan de Masterkring en het lijkt me fantastisch om betrokken te blijven bij het concept wat Femke in de praktijk brengt want de Masterkring is naast zakelijk in mijn ogen ook een sociaal concept waar mensen andere mensen willen helpen.

Hanneke Haites – Master healthcoach, natuurvoeding & mindset expert

De Masterkringen van Femke vind ik fenomenaal. Femke weet op een hele fijne manier veiligheid te creëren waardoor alles er mag zijn. Niets is (te) gek, niets is dom, niets is vreemd & niets is onmogelijk. Wat mij het meest raakte in de Masterkringen zijn de non reactiviteit. Mensen weten vaak snel hun oordeel te vellen maar bij een Masterkring mag dat niet. Je deelt wat je wilt delen en daarna volgt er stilte.

Ze weet ook feilloos de bullshit er uit te filteren. Ze houdt focus, scherpte & diepte op een hele fijne en vriendelijke manier. Wat in zijn geheel grote resultaten oplevert, voor alle deelnemers!

Ik kan in ieder geval alle ondernemers een Masterkring aanraden. Tenminste, als je succesvol wilt zijn als ondernemer. Masterkringen geven heel veel inzicht . Je wordt geprikkeld en aan het denken gezet. En al die dingen dragen ook bij aan het succes in je ondernemerschap.

Anne-Miek Vroom

“Masterkring is open, krachtig, kwetsbaar, raak en verrijkend. Wat hebben wij, mensen, toch onvoorstelbaar veel potentie in ons en hoe mooi komt dit naar voren wanneer je synergie vindt. Dankbaar! Topvrouw die Femke Prins! “

Tjerk Kooistra

“Femke weet op een rustige manier overzicht te houden in groepen en is geduldig, betrouwbaar en weet goede verbindingen te leggen. Masterkring zorgt ervoor dat je buiten de gebaande paden gaat denken! “

Marije Akkerman

“Zonder aanwezig te zijn is Femke toch sturend. Mooi vanuit het gevoel gesproken en ons in goede banen geleid.”

Nico Drost

“De Masterkring heeft mij positief verrast. De vraagsteller kan goed op weg. Tegelijkertijd worden er ook issues van anderen in de kring aangestipt. Er heersde in de groep; begrip, empathie en gelijke interesses, dat vond ik opvallend mooi. Het raakte ook issues van mij. Femke als gespreksleider vond ik verfrissend en ontwapenend.”

Linda Scholten

 ”De Masterkring is boeiend, leerzaam en inspirerend vooral om met een groep mensen expertises en bewustzijn te bundelen.”

Lidia van der Klei

Expertdeelnemer van de Nationale DenkTank

 ”Ik raad Femke Prins aan als dagvoorzitter/gespreksleider. Zij kan heel goed omgaan met diverse doelgroepen, is rustig, kan heel goed luisteren en doorvragen. Ik heb haar mee mogen maken als dagvoorzitter/gespreksleider bij de inspirerende, leerzame, gezellige en leuke dag bij Ikone.”

Johan Wessels

 ”De Masterkring is inspirerend. Femke is als gespreksleider sterk, daadkrachtig, in control en heeft overzicht. ”

Suzanna Wielinga

 ”Door de Masterkring heb ik energie gekregen en interessante mensen ontmoet. De avond werd  op een rustig en stimulerende manier geleidt en daarnaast goed getimed door Femke”

Myrjan Vroom

 ”De vraaginbrenger bij de Masterkring haalt hier heel veel uit. Boeiend hoe iedereen antwoord. Masterkring is professioneel, sterk, lef, transparant en zeer veilig.”

Neem contact op met mij

Vul je gegevens in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt