Training Gespreksleider

Wil je meer inzicht in de gesprekken die je nu voert? Inzicht in jou aandeel tijdens die gesprekken. Luister je om te reageren? Wil je de ander overtuigen? Wat gebeurt er tijdens vergaderingen en overleggen. Wil je gesprekken leiden die vruchtbaar zijn, waarbij alle meningen worden gehoord? Wil jij dat jij als gespreksleider meer rust in jullie gesprek kan verzorgen? Meer ruimte en veiligheid kan creëren om in openheid te overleggen?

Wil jij op een andere manier overleggen en tot gedragen besluiten vanuit gelijkwaardigheid komen?

Wat ga je doen?

Tijdens een deze training leer je om als gespreksleider het potentieel van de groep aan te spreken. Je krijgt inzicht in hoe de overleg momenten tot nu toe gaan. Je krijgt oefeningen mee en we gaan tijdens 4 live dagdelen intensief oefenen met het gespreksleiderschap.

De training bestaat uit

  • 4 dagdelen live – training in n.o.t.k momenten.
  • Werkboek met informatie en oefeningen om inzicht te krijgen in bestaande structuren in je overlegmomenten.
  • Oefenen met gespreksleiders technieken in je eigen team en tijdens de online momenten en live dagen.
  • Online vragenuurtje. Iedere 1e donderdag van de week organiseer ik van 9.00 tot 10.00 uur een online vragenuurtje voor alle leden waarin je al je vragen kunt stellen. Vragen kan je ook vooraf per email aan mij toesturen. Het vragenuurtje wordt nl. opgenomen zodat je – ook als je een keer niet aanwezig kunt zijn – toch de informatie kunt na luisteren. Zo worden altijd alle vragen behandeld.
  • Om het laagdrempelig te maken om onderling vragen te stellen of elkaar te vinden, is er een besloten Facebook groep voor de ViP Club Masterkring. Iedereen wordt gevraagd (door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden) om hier vertrouwelijk mee om te gaan.

Er kan in overleg ook een training incompany worden verzorgt.

Deze training kost 1577,- per persoon.

Suzette Timmerman

”Femke Prins is helder als gespreksleider en straalt rust, leiderschap en vertrouwen uit.”

Neem contact op met mij

Vul je gegevens in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt